Известие

Collapse
No announcement yet.

kolata mi tragva 4-5 xiladi oborota 156 sprtwaggon avtomatik

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• kolata mi tragva 4-5 xiladi oborota 156 sprtwaggon avtomatik

xodix na diagnostika i mi kazaxa che vsichko e nared,da ne e ot benzina kajete ako znaete

КИРИЛИЦА! ТУК СЕ ПИШЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО НА КИРИЛИЦА!

Оправи си поста и заглавието, щото ще отлети към коша.

Пиши на кирилица колега...коя година е колата.
    Скоро сменял ли си масло на скоростната кутия?
    Ходи в търсачката и напиши selespeed/селеспийд и чети за проблемите.
    Къде си ходил на диагностика?
    Някой колега с автоматик да те посъветва как/къде....
    настояща - BMW 3er
    ex. Alfa Romeo 156 - 2006-2007
    ex. Alfa Romeo 164 - 2000 - 2005

Comment

баси информацията!!!!! ако искаш съвет, пиши подробности- точно какква е колата, в какво ти се състои проблема, кога се появи ...... къде си ходил на диагностика. .... и т.н
      Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
      sprint tropheo
      155/1.8
      156/2.0 Selespeed

Comment

колата е 2001 година това го прави само като загрее,ксодикс на диагностика до гара искур в един сервиз,и ми казакса че всицко работи нормално ниама грески в компутара и всички датчици работат нормално,маслото на скоростите не са го сменили защото била ново,как разбракса че е ново незнам,сега ще ксода до вантотреид да иа видат.

Comment

Абе човеко,за каква кола става въпрос-модел,кубатура и т.н.. Мързили те да обясниш или неможеш да схванеш какво ти се говори ??????????????? Наистина ще ти метнат темата в кошчето!!!!!!!!!!!!!!
          Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
          Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Ми то си е написано ,но малко разхвърляно:
            156 - спортвагон ,автоматик ,2001 година - двигател остана !

Звънни и питай :ето линк: http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... highlight=
            Alfa156 Against All

Comment

колата е 2001 година 2000 кубика селеспеед,днес ксодикс в вантотреид и ми казакса че никакво оплатнение на робота испуска,в вторник ще го носат в меи да го сменат,казакса че струва около 300 лева

Comment

колегата Kali4a имаше проблем със селеспиида и му го решиха в сервиз мазерати в люлин. това е другото място където могат да ти помогнат. При него доколкото знам проблема е бил софтуерен и с а преналивали софтуера.Специално за селеспиид не ти препоръчвам да ходиш другаде освен ванто, мазерати и при бобо в екстрийм. Успех
                Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                sprint tropheo
                155/1.8
                156/2.0 Selespeed

Comment

мерси

Comment

Наистина е написано в заглавието. ПРИЕМЕТЕ ИЗВИНЕНИЯТА МИ !!!
                    Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
                    Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Working...
                    X